13.12.10

Μια hot φαντασίωση με πολλές φαντασιώσεις!

Η νέα φιλοξενούμενη κατάγεται από την Αργεντινή, είναι φωτομοντέλο και εσχάτως... σύζυγος του 24χρονου τερματοφύλακα της Ιντεπεντιέντε, Φαμπιάν Άσμαν.

Πρόκειται για την κυρία
Μελίνα Πίτρα, 24 ετών, γεννημένη στις 13 Δεκεμβρίου του 1986 στο Μπουένος Άιρες, όπου και συνεχίζει να διαμένει μόνιμα.
Εκτός από το μόντελινγκ, η Μελίνα ασχολείται και με την υποκριτική, καθώς σπουδάζει σε θεατρικό εργαστήρι, ενώ παράλληλα είναι και μια από τις πιο αγαπημένες τηλεπερσόνες της Αργεντινής.



Παρότι το ύψος της είναι σχετικά μικρό για φωτομοντέλο (1,65μ.), οι εντυπωσιακές αναλογίες της (91-61-94) τη βοήθησαν να καθιερωθεί στις πασαρέλες και να φιγουράρει συχνά - πυκνά στα πρωτοσέλιδα των μεγάλων περιοδικών της πατρίδας της.




Πριν γνωρίσει τον Φαμπιάν Άσμαν της άρεσε να προκαλεί τα σκανδαλοθηρικά έντυπα, όχι μόνο με τις αισθησιακές της φωτογραφήσεις, αλλά και με τις πονηρού περιεχομένου δηλώσεις της.




"Θεωρώ πως μια μέρα χωρίς σεξ, είναι μια μέρα χαμένη", είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο "Hombre". Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε πως "έχω πάρα πολλές φαντασιώσεις, από τις οποίες μέχρι στιγμής έχω πραγματοποιήσει ελάχιστες".




Έχει πάθος με τη θάλασσα και απολαμβάνει να κάνει ηλιοθεραπεία με τις ώρες, "ώστε να προκαλώ τα βλέμματα όλων των αρσενικών της παραλίας".




Της αρέσει να φορά πάντα ξεχωριστά εσώρουχα, αλλά και να ...τα βγάζει σε αισθησιακούς ιδιωτικούς χορούς: "Τρελαίνομαι να κάνω στριπτίζ για τον αγαπημένο μου, υπό τους ήχους του California Girls".




Η σχέση της με τον Φαμπιάν Άσμαν ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2009 και τότε το ζευγάρι προσπάθησε να την κρατήσει μυστική, κατόπιν επιθυμίας του Αργεντίνου πορτιέρο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκερια ενός πάρτι σε κλαμπ του Μπουένος Άιρες και έφυγαν από εκεί αγκαλιασμένοι, χωρίς όμως να γλιτώσουν από τους φακούς των παπαράτσι.




Σύντομα οι φωτογραφίες του ζευγαριού εμφανίστηκαν σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες, με αποτέλεσμα σύντομα η Μελίνα και ο Φαμπιάν να παραδεχθούν τη σχέση τους. Ο έρωτας ήταν τόσο σφοδρός που οδήγησε πολύ σύντομα σε γάμο, με τη Μελίνα να δηλώνει: "Ο Φαμπιάν ήταν ο άντρας των ονείρων μου, γυμνασμένος, έξυπνος και με ξεχωριστό χιούμορ".




Όπως τόνισε, το κομπλιμέντο που την "έριξε" δεν είχε σχέση με την ομορφιά της, αλλά με το μυαλό της: "Μού είπε πως είμαι διασκεδαστική και πως θα μπορούσε να συζητάει με τις ώρες μαζί μου. Συζητάμε ακόμα και στο κρεβάτι, την ώρα του πάθους"!




Μετά την τέλεση του γάμου τους, η Μελίνα δήλωνε πως "είμαι τόσο ερωτευμένη με τον Φαμπιάν, που θέλω γρήγορα να του χαρίσω έναν διάδοχο".




Απολαύστε την εκρηκτική Μελίνα Πίτρα στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS