1.9.10

Το φόρεμα- τηλέφωνο που κατασκεύασε η εταιρεία CuteCircuit με έδρα το Λονδίνο !


Οι περισσότερες γυναίκες έχουν στην γκαρνταρόμπα τους ένα κλασικό μαύρο φόρεμα. Όμως αυτό αποκτά πλέον και νέα χρήση....


Λειτουργεί ως κινητό τηλέφωνο! Πρόκειται για το λεγόμενο Μ-Dress. Επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν και να λαμβάνουν κλήσεις τοποθετώντας την κάρτα SΙΜ στην ειδική υποδοχή του φορέματος. Ετσι, μια... γυναίκα που το φορά μπορεί να απαντά στο τηλέφωνο απλώς σηκώνοντας το χέρι της στο αυτί της και να το κλείνει, επαναφέροντας το χέρι στην αρχική του θέση.

Το φόρεμα- τηλέφωνο που κατασκεύασε η εταιρεία CuteCircuit με έδρα το Λονδίνο, θα χτυπά κάθε φορά που δέχεται κλήση και θα μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετικά ringtones ανάλογα με το ποιος καλεί. Θα μπορεί όμως να κάνει περιορισμένο αριθμό κλήσεων και σε συγκεκριμένους αριθμούς που θα έχουν προγραμματισθεί στην κάρτα εκ των προτέρων. Το φόρεμα θα κυκλοφορήσει μόνο σε μαύρο χρώμα, θα είναι φτιαγμένο από «καλό ύφασμα ζέρσεϊ που θα αγκαλιάζει το σώμα» και αναμένεται στην αγορά το 2011. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή πώλησής του.

Η κεραία του, που περιγράφεται ως «σούπερ μικρή», είναι ραμμένη στο κάτω στρίφωμα του φορέματος, το οποίο φτάνει περίπου στο ύψος του γόνατου, ούτως ώστε η γυναίκα που το φορά να εκτίθεται σε όσο το δυνατόν μικρότερα ποσοστά ραδιενέργειας. Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, «πολύ συχνά χάνουμε τις κλήσεις επειδή τα κινητά τηλέφωνα δεν είναι εύκολο να τα βρει κανείς μέσα σε τσάντες γεμάτες πράγματα ή μέσα σε βαθιές τσέπες.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS