19.3.10

Η γυμνή Rosie και το ερωτικό… κοντέρ της Τζούλιας


Τη Rosie Jones την ξέρετε; Όχι; Και πώς να την ξέρετε… εδώ η μάνα της και μόλις και μετά βίας. Αλλά γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας τη… συστήσουμε μιας κι απ’ ότι φαίνεται είναι… αξιόλογο κορίτσι. Η Rosie λοιπόν είναι αγγλίδα, 19 Μαϊων και θέλει διακαώς να γίνει μοντέλο και να περπατήσει στις “χρυσές” πασαρέλες, ώστε να τα…...

τσεπώσει χοντρά αλλά και να κερδίσει δόξα- διότι το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς- και αναγνώριση.


Προς το παρόν ακολουθεί την πεπατημένη των όμορφων κοριτσιών που είναι… έτοιμα για όλα, τουτέστιν φωτογραφίζεται γυμνή για περιοδικά (όπως εδώ) και προσπαθεί να συμμετέχει σε όποια κοινωνική συναναστροφή θα τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζει ότι διαθέτει ταλέντο και καλά κάνει το κορίτσι.




Άλλωστε, και με το συμπάθειο δηλαδή, η Τζούλια τι παραπάνω έχει… Άντε λίγη σιλικόνη και κάμποσα… χιλιόμετρα παραπάνω στο κοντέρ της κρεβατοκάμαράς της, όπως φάνηκε και στη… σειρήνα της σαμπάνιας! Κι όμως και βίλα έχει (να’ χαμε να λέγαμε δηλαδή γιατί… μούφα φαίνεται) και… ταινία γύρισε και μάλιστα glamourάτη (αφού μέχρι και σαμπάνιες είχε) και ταλαιπώρησε όοοολους τους Έλληνες, οι οποίοι αλλόφρονες έτρεχαν να αγοράσουν ή να κατεβάσουν τη… σινεφίλ κόπια.


Άρα έχει μέλλον το κορίτσι αρκεί να ξέρει τί θέλει (όπως η Τζούλια), να γνωρίσει και να συναναστρέφεται τα… κατάλληλα άτομα (ξαναόπως η Τζούλια) και να μάθει πώς… πίνουν τη σαμπάνια (ματαξανά όπως η Τζούλια). Να βρει δηλαδή το… δρόμο!


showbitch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS