16.3.10

Κοινή στέγη για Τοmmy Hilfiger και Calvin Klein

 
Δύο από τις διασημότερες μάρκες ενδυμάτων του κόσμου θα αποκτήσουν κοινή στέγη, καθώς η μητρική εταιρεία της φίρμας Calvin Klein ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι σκοπεύει να αγοράσει την Tommy Hilfiger από τη βρετανική εταιρεία Apax Partners.
Ο αμερικανικός όμιλος στοχεύει έτσι στην δημιουργία μίας από τις μεγαλύτερης επιχείρησης στο χώρο, ενώ ελπίζει ότι έτσι θα ενισχυθεί και η παρουσία του στην ευρωπαϊκή αγορά.
Η Phillips Van Heusen Corp, η μητρική εταιρεία του οίκου Calvin Klein που προωθεί και άλλες μάρκες (όπως Izod και Van Heusen), ανέφερε ότι θα προσφέρει το ποσό των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά της Tommy Hilfiger. Η δημοτικότητα της μάρκας Tommy Hilfiger στην Ευρώπη αναμένεται να δώσει στην εταιρεία πρόσβαση σε ευρύτερο, διεθνές κοινό και έσοδα που θα αγγίξουν τα 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η Apax Partners αγόρασε την Tommy Hilfinger πριν από τέσσερα χρόνια και την προώθησε στην ευρωπαϊκή αγορά αφού είχε χάσει τη δημοτικότητά της στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1990.http://img.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS