10.3.10

Φύλλο και φτερό το σπίτι της ΤζούλιαςΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ

Φυλλο και φτερό το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου απο το ΣΔΟΕ προκειμένου να διαπιστωθεί πως κατάφερε τελικά να αγοράσει την βίλα της Εκάλης.

Οι «ράμπο» της εφορίας θα ξεσκονίσουν κανονικά το… «τσαρδάκι» της Τζούλιας, για να βρουν όλα εκείνα τα έγγραφα που θα δικαιολογούν την αγορά – έκπληξη της 23χρονης. Είναι απορίας άξιο πως κατάφερε να ...

αγοράσει την βίλα της Εκάλης. Με σκληρή δουλειά θα μου πείτε, παρέα με Γάλλους και σαμπάνιες… Άλλωστε, το είχε πει το κορίτσι προ πολλού: «Δουλεύω σαν το σκυλί τόσα χρόνια»!
Φυσικά στο πλευρό της είναι και ο «μαϊντανός» της υπόθεσης Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος δεν την αφήνει να κάνει ρούπι. Εκεί, μπάστακας, να της δίνει τις «πολύτιμες» συμβουλές του… για το νυφικό. Και μπορεί η Τζούλια να ετοιμάζει τα προσκλητήρια του γάμου της, λέμε τώρα, για τους λίγους και εκλεκτούς που θα είναι εκεί, αλλά αυτή δέχτηκε άλλου είδους πρόσκληση, συγκεκριμένα εντολή, να περάσει τις επόμενες μέρες από το ΣΔΟΕ για να δώσει κατάθεση.Να δούμε τώρα πώς θα τα μπαλώσει, λέτε να τους χαρίσει κανένα dvd και να τα ξεχάσουν όλα;Οι έρευνες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες και τότε να δούμε τι θα γίνει.

STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS