21.1.10

Οι Μπεκς σχεδιάζουν ρούχα για τους φτωχούς

Για να βοηθήσει συνανθρώπους της η οικογένεια Μπέκαμ αποφάσισε να σχεδιάσει ρούχα. Ο άσος του ποδοσφαίρου, η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά δημιούργησαν μια σειρά μπλουζάκια, με σκοπό να εμπνεύσουν τους καλεσμένους του «Sport Relief» να προσφέρουν χρηματική βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη.

Οσον αφορά τη Βικτόρια Μπέκαμ, αυτή δεν είναι φυσικά η πρώτη επαφή της με το σχέδιο ρούχων, αφού στο παρελθόν είχε δημιουργήσει δική της κολεξιόν με φορέματα, τα οποία μάλιστα είχαν μεγάλη απήχηση σε λαμπερές κυρίες του Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά ακόμα και ο 5χρονος Κρουζ, ο μικρότερος γιος του ζευγαριού, βοήθησε στο σχεδιασμό για τα μπλουζάκια.

Το φιλανθρωπικό γκαλά πραγματοποιείται ανά δύο χρόνια. Στην εκδήλωση παρελαύνουν κάθε φορά χιλιάδες διάσημοι από το χώρο του αθλητισμού και του θεάματος, ενώ βασικότερος στόχος όλων είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθούν άποροι άνθρωποι της Βρετανίας ή άλλων χωρών που πλήττονται από ανέχεια. Μεταξύ των αθλητών που θα παρευρεθούν στο αθλητικό γεγονός της χρονιάς θα είναι και η Ελεν Σκέλτον, η οποία θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα διασχίσει τον Αμαζόνιο με καγιάκ.

Τα μπλουζάκια θα παρουσιαστούν στις 20 και 21 Μαρτίου στη φιλανθρωπική οργάνωση. Μπορεί ωστόσο να τα αγοράσει κανείς και στο Ιντερνετ.
espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS