23.12.09

Στους ρυθμούς του Gummy Bear

Ολη η Ελλάδα τραγουδάει και χορεύει στους ρυθμούς του Gummy Bear. Το γνωστό αρκουδάκι κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος φίλων όλων. Τα στιχάκια του σιγοτραγουδιούνται παντού, από το super markets ως τις αυλές των σχολείων, ενώ τα περισσότερα κινητά απαντούν στο χαρούμενο ring tone.
Με όχημα το ιστορικό σλόγκαν «Αρκεί το παριζάκι μου να είναι Υφαντής», ο ομώνυμος όμιλος τροφίμων και η διαφημιστική εταιρεία BBDO φρέσκαραν την εικόνα και έδωσαν μια νέα δυναμική στο προϊόν. Ο κεντρικός ήρωας, το χαριτωμένο αρκουδάκι, που έχει άφθονο σκέρτσο και αυθορμητισμό, τραγουδάει: «…θα ’μαι καλό παιδί, άριστος μα-θητής, αρκεί το παριζάκι μου να είναι Υφαντής».
Η BBDO, εκτός από το τηλεοπτικό, επιμελήθηκε και μια ολοκληρωμένη καμπάνια που παρουσιάστηκε σε όλα τα μέσα, πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας του προϊόντος σε χρόνο-ρεκόρ.
Η συγκεκριμένη επικοινωνία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, σε εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων, ενώ στο YouΤube μετράει περισσότερες από 1.200.000 επισκέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS