21.10.10

Μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις !

http://3.bp.blogspot.com/_zc8e8drSzjA/TLyjHmhuCDI/AAAAAAAAL18/TAKoI39SXZo/s1600/pouli.jpgπέρα από τα τόσα πολλά σαδομαζοχιστικά που ακούς κάθε μέρα για τον " κολλητό" σου, υπάρχουν και άλλα στοιχεία χρήσιμα για τη λειτουργία του, τα οποία θα σε βοηθούσε να τα γνώριζες.
Ιδού λοιπόν μια αναλυτική λίστα με σημαντικές πληροφορίες για τον "κολλητό" σου. Αξίζει να τα ξέρεις:


• Επικίνδυνη στάση

Προστάτεψε το φίλο σου για να μην έχεις μπελάδες. Η στάση κατά την οποία η δεσποινίδα είναι από πάνω και ανάποδα προς εσένα, δηλαδή βλέπεις την πλάτη της, είναι η πιο επικίνδυνη. Μια απρόσεχτη κίνηση και μπορεί το πέος να τραυματιστεί και να πάθει κάταγμα. Μέχρι και ράψιμο μπορεί να χρειαστεί. Επειδή λοιπόν είναι το λιγότερο ανατριχιαστικό, απέφυγε τα… περίεργα κόλπα! Μην ξεχνάς ότι, αν πάθεις ζημιά, θα μείνεις εκτός... μάχης για αρκετό καιρό. Δεν αξίζει καθόλου!

• Σκυλίσια συμπεριφορά
Πραγματικά υπάρχουν ομοιότητες. Θα ακούσει το αφεντικό του και, όπως είναι καλά εκπαιδευμένος, θα φέρει εις πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί… Όμως το αφεντικό πρέπει να ξέρει ότι καλό είναι να υπάρχουν και διαλλείματα ξεκούρασης και να μην είναι απαιτητικός.

• Χρειάζεται προστασία
Αν και ο φίλος σου δεν είναι και τόσο ευαίσθητος, εντούτοις επιβάλλεται να τον προσέχεις, μαζί με την παρέα του. Συγκριτικά με άλλα μέρη του σώματος, το πέος διαθέτει λίγα νεύρα, όχι όμως και οι όρχεις. Έχουν πολλά νεύρα που τελειώνουν ακριβώς εκεί, γι’ αυτό πρέπει να αποφεύγεις χτυπήματα, παιδικά παιχνίδια και άλλες…. κουταμάρες.

• Διαφορά γεύσης
Αν καπνίζεις ή αν πίνεις πολύ, ειδικά καφέ, αυτό ο φίλος σου θα το μαρτυρήσει, άθελά του. Το σπέρμα έχει μια πιο βαριά και πιο πικρή γεύση. Βέβαια όλα είναι θέμα γούστου. Μερικές το προτιμούν… πικρό, άλλες πάλι πιο γλυκό! Αν πάντως διαπιστώσεις ότι κάτι δεν της αρέσει, ίσως έχεις έναν πολύ σοβαρό λόγο να κόψεις το κάπνισμα.

• Κακές μάγισσες
Σήμερα δεν υπάρχουν, αλλά το Μεσαίωνα έκαναν θραύση. Μάλιστα όσοι άνδρες αντιμετώπιζαν πρόβλημα στύσης ή πρόωρης εκσπερμάτισης, τα έριχναν στην κακιά μάγισσα. Επειδή όμως εσύ είσαι μεγάλο παιδί και δεν πιστεύεις στα παραμύθια, αν αντιμετωπίσεις τέτοιο πρόβλημα, μην διστάσεις να κάνεις μια βόλτα από τον αντίστοιχο γιατρό. Δεν πρέπει να αφήνεις τέτοια πράγματα. Τον φίλο σου και τα μάτια σου!

• Έλεγχος ανδρισμού
Στην πρώην Τσεχοσλοβακία είχαν εφεύρει ένα ιδιότυπο τρόπο για να ελέγχουν αν ο άνδρας που είχαν απέναντί τους ήταν… βαρβάτος ή αν… έκαιγε τη βάτα. Περνούσαν, λοιπόν, ένα μηχανισμό γύρω από το εξεταζόμενο αγόρι και τον έβαζαν να δει την ανάλογη τσόντα. Αν ανταποκρινόταν, όλα καλά, σε διαφορετική περίπτωση…

• Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος
Ενδεχόμενος τραυματισμός στη μάχη συνήθως προκαλούσε σοκ στον χτυπημένο στρατιώτη. Οι γιατροί αυτό το ήξεραν και γνώριζαν επίσης ότι, ένας τραυματίας σε κατάσταση σοκ, χρειάζεται να βγάλει από κάποιο σημείο του σώματός του το παραπάνω αίμα που έχει παραχθεί. Επειδή ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αρτηρία στα χέρια ή στα πόδια, πήγαιναν κατευθείαν που αλλού; Στον φίλο σου. Γι’ αυτό μακριά από εμπόλεμες περιοχές, if you please. Κράτα την όρεξή σου για το κρεβάτι, για να πάρεις το κάστρο. Γράφει ο Βασίλης Αγγελόπουλος
http://okokoras.blogspot.com/2010/10/no-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS