30.8.10

Αγριο ξύλο σε ματάκια αφεντικό...

Τον έδειραν, γιατί φωτογράφιζε κρυφά την υπάλληλό του! Το ξύλο της χρονιάς του έφαγε ένας καταστηματάρχης από την Ξάνθη, όταν η νεαρή υπάλληλός του αντιλήφθηκε ότι είχε τοποθετήσει στην τουαλέτα μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, με την οποία τη βιντεοσκοπούσε. Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η 19χρονη διαπίστωσε ότι το μαύρο κουτί που βρισκόταν σε μια γωνιά της τουαλέτας έκρυβε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σε λειτουργία βίντεο, που κατέγραφε τα πάντα!

Κρύος ιδρώτας άρχισε να τη λούζει, ωστόσο προσπάθησε να ξεπεράσει το πρώτο σοκ και να αντιμετωπίσει την κατάσταση όσο πιο ψύχραιμα μπορούσε. Χωρίς να αναφέρει το παραμικρό στο αφεντικό της, αλλά με την οργή να φουντώνει μέσα της και τα μάτια της γεμάτα δάκρυα, έφυγε από το μαγαζί και πήγε «γραμμή» στο σπίτι της, όπου ενημέρωσε για τα καθέκαστα τους συγγενείς της. Το περιστατικό διέρρευσε με τρομακτική ταχύτητα σε ολόκληρο το σόι και τελικά αποφασίστηκε τα… παλικάρια της οικογένειας να δράσουν!

Μαινόμενοι ταύροι, λοιπόν, τέσσερις από αυτούς πήγαν τρέχοντας στο κατάστημα του 41χρονου «Big Brother», από τον οποίο άρχισαν να ζητούν τον λόγο. Οταν όμως εκείνος αρνήθηκε να μιλήσει, τα πνεύματα οξύνθηκαν και άρχισαν να αλληλοβρίζονται. Στο τέλος έπεσε πολύ ξύλο, ενώ παράλληλα το κατάστημα έγινε γυαλιά-καρφιά. Περαστικοί και γείτονες που άκουγαν τους περίεργους θορύβους και τις φωνές που προέρχονταν από το μαγαζί ειδοποίησαν την αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στους τέσσερις συγγενείς της 19χρονης, ηλικίας 45, 42, 32 και 20 ετών. Οταν όμως εκείνοι άρχισαν να διαμαρτύρονται και να εξηγούν τους λόγους της επίθεσης, οι αστυνομικοί πήγαν στην τουαλέτα και βρήκαν κρυμμένη τη φωτογραφική μηχανή.

Η 19χρονη υπέβαλε μήνυση εναντίον του εργοδότη της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για παράνομη χρήση κρυφής κάμερας και παραβίαση προσωπικής ζωής. Παράλληλα συνελήφθησαν και οι άλλοι τέσσερις που τον έκαναν τ’ αλατιού, με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης, και όλοι μαζί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAprwxGvKkIiGpQns4TpIeQspMZZr32NVhE138ulXrbB5Gias5Ad29OFz9QfQp24QCh4GBiRaZimN224appRDzslmoB5_pcocLKr4-g1SsT_CIv5XWp_nlBhCBVggMuV4tAzgQZY9t9YI/s400/i-feel-sexy10.jpg
Το περιστατικό έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια σε ολόκληρη την Ξάνθη, με τους κατοίκους να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους και τους καταστηματάρχες να το καταδικάζουν, κάνοντας λόγο για μεμονωμένο συμβάν.espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS