31.8.10

Οι σταρ του Χόλιγουντ


Είναι όμορφες, διάσημες και τραβούν πάντα τα αντρικά βλέμματα. Οι σταρ του Χόλιγουντ αποδεικνύουν πως μια γυναίκα μπορεί να είναι sex symbol και μετά τα 40.
Ο λόγος για τις πανέμορφες σταρ του Χόλιγουντ που έχουν πατήσει τα 40 και είναι...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

...πιο λαμπερές και πιο σέξι από ποτέ. Είναι οι γυναίκες που μαγνητίζουν τους άντρες και στο πέρασμα τους, οι φανατικοί θαυμαστές τους τις ακολουθούν παντού και αποτελούν το πρότυπο για πολλές γυναίκες μικρότερης ηλικίας.

Pamela Anderson
Πρώτη και καλύτερη στη λίστα η Pamela Anderson, η οποία στα 43 της συνεχίζει να αποτελεί την κρυφή επιθυμία του κάθε άντρα. Η εκρηκτική ξανθιά είναι πάντα πρόθυμη να τροφοδοτήσει τα media με υλικό, καθώς οι σχέσεις της έχουν γίνει πρωτοσέλιδα σε περιοδικά για χρόνια. Η Pamela έχει καταπιαστεί με πολλά: σύμβουλος διατροφής, λαμπρή καριέρα στο modeling και πολλά εξώφυλλα (κυρίως στο Playboy, του οποίου έγινε το κεντρικό πρόσωπο). Ωστόσο, στο χώρο της showbiz καθιερώθηκε με τον ρόλο της στη γνωστή τηλεοπτική σειρά “Baywatch”.








Cindy Crawford
Ένα από τα διασημότερα μοντέλα της Αμερικής που συνεχίζουν να “καίνε” τις αντρικές καρδιές είναι η Cindy Crawford. Στα 44 χρόνια της, η ίδια θεωρείται μια από τις πιο “καυτές” παρουσίες της διεθνούς showbiz και έχει φιγουράρει στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.











Catherine Zeta-Jones
Μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες στο χώρο του θεάματος είναι η γνωστή ηθοποιός Catherine Zeta-Jones. Η 40χρονη ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει στο “The Mask of Zoro” και το “Chicago” αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες παρουσίες του Χόλιγουντ. Η ίδια δεν έχει διστάσει να κάνει αισθησιακές φωτογραφήσεις, οι οποίες έχουν γοητεύσει μέχρι και τον σύζυγός της Michael Douglas.









Monica Bellucci
Το απόλυτο sex symbol και η αγαπημένη ηθοποιός για κάθε άντρα δεν μπορεί να είναι άλλη από την Monica Bellucci. Η 45χρονη ηθοποιός με το ιταλικό ταπεραμέντο και το δυναμικό της χαρακτήρα ξέρει να τρελαίνει τους άντρες. Η ίδια έχει ασχοληθεί από τα 16 της με το μόντελινγκ, αλλά η πορεία της στο χώρο του κινηματογράφου την καθιέρωσε στην ξένη showbiz. Μάλιστα, μετά την ταινία “Malèna”, η πανέμορφη μελαχροινή έγινε η απόλυτη σταρ!


Claudia Schiffer
Η Claudia Schiffer είναι ένα από τα μοντέλα που έχουν μπει στην top λίστα των πιο σέξι μοντέλων της showbiz. Η πανέμορφη ξανθιά από τη Γερμανία είναι μόλις 40 ετών και παραμένει πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Έχει περάσει από τις μεγαλύτερες πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους, όπως οι: Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren και Valentino.











Salma Hayek
Μπορεί να είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο “Frida”, αλλά η Salma Hayek είναι αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που έχουν περάσει από τον κινηματογράφο. Όμορφη, λαμπερή και πάντα ευδιάθετη, η γνωστή ηθοποιός κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή της. Η 43χρονη Μεξικάνα συνεχίζει να γοητεύει τους θαυμαστές της με τη φινέτσα και το εκρηκτικό ταπεραμέντο της.











Diane Lane
Μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες στο χώρο του Χόλιγουντ είναι και η γνωστή ηθοποιός Diane Lane. H λαμπερή 45χρονη από τη Νέα Υόρκη είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές χολιγουντιανές παραγωγές. Ο ρόλος της στο “Perfect Storm” με τον George Clooney, αποτελεί μια από τις “χρυσές” στιγμές του κινηματογράφου.











Sandra Bullock
Τέλος, από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες του Χόλιγουντ εξαιτίας του χωρισμού της είναι η λαμπερή Sandra Bullock. H 46χρονη μελαχροινή συνεχίζει να είναι μια από τις πιο αξιαγάπητες ηθοποιούς, που συνδυάζει δυναμισμό με ένα baby face που την κάνουν ξεχωριστή. Μπορεί να μην είναι η "femme fatale", είναι σίγουρα όμως μια από τις πιο ελκυστικές παρουσίες που κάθε φορά που διασχίζει το κόκκινο χαλί κάνει τις αντρικές καρδιές να καρδιοχτυπούν.
tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS