30.8.10

Η κατασκοπία είναι τελικά μια πολύ σέξι ιστορία!

Η κατασκοπία είναι τελικά μια πολύ σέξι ιστορία. Το διαπιστώσαμε στις ταινίες του πράκτορα 007, το εμπεδώνουμε και τώρα με την Αννα Τσάπμαν, τη Ρωσίδα κατάσκοπο που απελάθηκε πριν από λίγο καιρό από τις ΗΠΑ! Η 28χρονη με τη «σκοτεινή» μέχρι πρότινος ιδιότητα αποφάσισε να αξιοποιήσει τη δημοσιότητά της και να αποκαλύψει τα κάλλη της!

Με ύφος επαγγελματία μοντέλου και πόζες άκρως θηλυκές
, η Τσάπμαν πόζαρε σε φωτογράφηση για το περιοδικό «Zhara». Πρόκειται για τη ρωσική έκδοση του περιοδικού «Heat», μέσω της οποίας η πρώην πράκτορας επέλεξε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου που προκάλεσε η απέλαση της ίδιας και εννέα ακόμα συναδέλφων της από τις ΗΠΑ. Η φωτογράφηση θα φιλοξενείται στο ερχόμενο τεύχος του περιοδικού «Zhara», ωστόσο το σάιτ lifenews.ru παρουσίασε ένα βιντεάκι που δείχνει την 28χρονη κοκκινομάλλα στο παρασκήνιο της φωτογράφησης. Στο διάρκειας ενός λεπτού και σαράντα τριών δευτερολέπτων απόσπασμα που παρουσιάζει το σάιτ η Τσάπμαν φαίνεται να ποζάρει με δύο διαφορετικά εφαρμοστά φορέματα που αναδεικνύουν το πλούσιο ντεκολτέ της.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Τσάπμαν απολαμβάνει να επιδεικνύει τις καμπύλες της. Φαίνεται ότι γι' αυτή τη γυναίκα τα μυστικά της θηλυκής σαγήνης είναι πιο σημαντικά από εκείνα των μυστικών υπηρεσιών» γράφει χαρακτηριστικά το ρωσικό σάιτ, με προφανή διάθεση να καυτηριάσει το γεγονός ότι τόσο η ίδια όσο και οι συνάδελφοί της δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και γι' αυτό ξεσκεπάστηκαν από τις αμερικανικές αρχές. Η αλήθεια είναι ότι η Τσάπμαν στην ουσία τροφοδοτεί τη δημοσιότητα που είχε ήδη αποκτήσει τις πρώτες μέρες του σκανδάλου. Τότε τα μέσα την είχαν χαρακτηρίσει «femme fatale», «νέο κορίτσι του Μποντ» και «υπέροχη κατάσκοπο του Σόχο». Μάλιστα, τότε πολλά περιοδικά και blogs είχαν κάνει εενδελεχείς αναλύσεις του στιλ της και των ενδυματολογικών επιλογών της, ενώ κάποιες ταμπλόιντ την εμφάνισαν σε σκίτσα ως νέα σούπερ ηρωίδα
.espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS