11.4.10

Ελένη Ευαγγελάτου

Προσπαθώ να βρω λέξεις για να περιγράψω αυτή τη φωτοϊστορία που θα ακολουθήσει μπροστά στην οθόνη σου, αλλά άδικα. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς, όταν απέναντι σου έχεις τέτοιο υλικό, που κάνει ακόμα και γνωστές παραγωγές να ωχριούν.



Ναι, η Ελένη Ευαγγελάτου, το φρέσκο μελαχρινό πουλενάκι αποφάσισε να πάρει τα εσωρουχάκια της και να τα προβάρει μπροστά στο φακό και να μοιραστεί την εμπειρία της με τους θαυμαστές της (εσένα δηλαδή). Μπήκε μέσα στη χρυσή σουίτα, και αποφάσισε να προβάρει το μαύρο. Της πάει.



Μετά συνέχισε και στο κρεβάτι, μιας και είναι ωραία η αντίθεση του μαύρου μεταξιού με το κόκκινο εσώρουχο που φοράει. Να σου πω την αλήθεια, είδα τις εικόνες πάνω από 10 φορές και γι' αυτό μπορώ να πω ότι το χρώμα είναι μαύρο με σιγουριά. Αν προσέξεις, θα εστιάσεις στο χώρο.



Αχ Ελένη, εξήγησέ μου τι ακριβώς σκεφτόσουν, όταν έκανες αυτή τη φωτογράφιση. Έγινε για να μας βάλεις σε σκέψεις, για να κολαστούμε ή μήπως προετοιμάζεις κάτι άλλο. Γιατί μεταξύ μας, με τέτοιο υλικό εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Βέβαια, μην το πάρεις προσωπικά, έχω και πονηρό μυαλό.


yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS