19.2.10

ΒΙΣΣΟΦΡΕΝΕΙΑ! Η ερωτική συναυλία της απόλυτης για το Love Radio

Μια μαγευτική βραδιά χάρισε η απόλυτη ελληνίδα star στους ακροατές του Love Radio που για ακόμα μια χρονιά πρωταγωνίστησε γιορτάζοντας τον Άγιο Βαλεντίνο αφού διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία την μεγαλύτερη ερωτική συναυλία της χρονιάς με την Άννα Βίσση στο «Αθηνών Αρένα». Η απόλυτη star Άννα Βίσση ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της ερωτικής συναυλίας  με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, αφού ετοίμασε ένα μοναδικό πρόγραμμα αποκλειστικά με ερωτικά τραγούδια. Χιλιάδες ακροατές και ακροάτριες του Love Radio άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το απόγευμα στο «Αθηνών Αρένα». Ο χώρος είχε διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι διάχυτη η ατμόσφαιρα μιας ερωτικής συναυλίας.


 

 

Ο Τάσος Τρύφωνος με την απόλυτη σταρ
Την συναυλία άνοιξαν οι παρουσιαστές της βραδιάς, το επιτυχημένο «απογευματινό δίδυμο» του LOVE RADIO,  Τάσος Τρύφωνος και Μαργαρίτα Δρούτσα που υποδέχτηκαν τους χιλιάδες ακροατές του ερωτικού σταθμού της πόλης και θαυμαστές της Άννας Βίσση που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το χώρο. Η Βέρα Μπούφη και ο Γιώργος Σαμπάνης ερμήνευσαν δικές τους επιτυχίες για να «ζεστάνουν» το κοινό λίγο πριν ανέβει στη σκηνή η Άννα Βίσση. Η Άννα Βίσση απογείωσε τους χιλιάδες θαυμαστές της που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το «Αθηνών Αρένα» για τρεις ολόκληρες ώρες αφού σίγουρα ήταν μια πολύ μοναδική βραδιά για την ίδια και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της.

Δίπλα στην Άννα Βίσση βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι και εκπρόσωποι των media. Ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγο του Κρίστη Τσολακάκη, η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγο της Ανδρέα Φωτόπουλο,  η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή,  η Βάσια Λόη, η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον Λέοντα Πατίστα, ο Τάκης Ζαχαράτος με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η παρουσιάστρια της εκπομπής Life Style Νίκη Κάρτσωνα με τον σύζυγο της Νίκο Χατζή, η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η στιχουργός Εύη Δρούτσα, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, ο Γιώργος Αλκαίος πριν τη συμμετοχή του στον ελληνικό τελικό της Eurovision, η πεντάδα του «Όμορφου κόσμου» με τον Νίκο Παπαδάκη, τη Δούκισσα Νομικού, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Εύα Αντωνοπούλου, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης και πολλοί άλλοι.
ΒΙΣΣΟΦΡΕΝΕΙΑ-
showbiz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS