14.1.10

Σόδομα και Γόμορρα σε στριπτιτζάδικο


Πάσης φύσεως ερωτικές υπηρεσίες έναντι αδράς αμοιβής πρόσφεραν στους πελάτες τους οι ιδιοκτήτες γνωστού στριπτιζάδικου στα Ιωάννινα, μετατρέποντάς το σε άντρο ακολασίας. Εδώ και αρκετό....

καιρό στα αφτιά των διωκτικών αρχών είχαν φτάσει πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα, στο οποίο απασχολούνταν αλλοδαπές, γίνονταν... Σόδομα και Γόμορρα, αλλά κάθε φορά που περιπολικά της αστυνομίας το προσέγγιζαν, ως εκ θαύματος οι ιθύνοντες προλάβαιναν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Ομως, χθες τα ξημερώματα, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη έφοδος κατά την οποία συνελήφθησαν δεκαεπτά άτομα, ανάμεσα στα οποία οι τρεις ιδιοκτήτες, εργαζόμενες, αλλά και πελάτες που δεν πρόλαβαν καν να... ντυθούν. Οπως διαπιστώθηκε, οι πελάτες αφού απολάμβαναν τους ερωτικούς χορούς, έπειτα μπορούσε ο καθένας να διαλέξει όποια κοπέλα ήθελε προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, είτε μόνος του είτε και με άλλα άτομα. Αφού εξηγούσε στον υπεύθυνο του καταστήματος τις ιδιαίτερες ερωτικές του προτιμήσεις και τι ακριβώς ήθελε να του προσφέρει η «χορεύτρια», του έδινε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό (το οποίο ήταν ανάλογα με τους κανόνες της προσφοράς και της ζήτησης), έμπαινε σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια και περίμενε.

Ο υπεύθυνος ενημέρωνε την αλλοδαπή για το «πρόγραμμα» που έπρεπε να ακολουθήσει καθώς και για το πόση ώρα έπρεπε να μείνει με τον συγκεκριμένο πελάτη αφού αρκετοί ακόμη περίμεναν στη σειρά. Σύμφωνα με την αστυνομία, εντός αλλά και εκτός του μαγαζιού είχαν τοποθετηθεί κάμερες και έτσι οι υπεύθυνοι μπορούσαν να ελέγχουν εξονυχιστικά τους χώρους και να ενημερώνουν άμεσα για την παρουσία αστυνομικών ή ύποπτων πελατών που έρχονταν για πρώτη φορά.

Μάλιστα, άνδρες της Ασφάλειας κάνουν τώρα «φύλλο και φτερό» το κατάστημα προκειμένου να διαπιστώσουν αν οι... δαιμόνιοι ιδιοκτήτες είχαν εγκαταστήσει κάμερες και στα ειδικά διαμορφωμένα δωματιάκια, όπου πελάτες και εργαζόμενες -κυρίως αλλοδαπές- επιδίδονταν στις σεξουαλικές πράξεις, με στόχο να προωθήσουν το υλικό στο Διαδίκτυο. Εναντίον των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες.
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS