19.1.10

Ο εφιάλτης της Ναταλίας !

Σοκ έπαθε η Ναταλία Γερμανού χθες τα ξημερώματα μόλις διαπίστωσε πως έπεσε θύμα κλοπής! Η παρουσιάστρια του «Mες την Καλή Χαρά»... έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν επέστρεψε στο σπίτι της στα βόρεια προάστια. Αγνωστοι είχαν διαρρήξει τη μεζονέτα της και αφού πήραν ό,τι μεγάλης αξίας βρήκαν μέσα στα συρτάρια, έφυγαν σαν κύριοι με το πολυτελές τζιπ της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας.

Η δημοφιλής TV persona δεν φανταζόταν πως την ώρα που παρουσίαζε την εκπομπή της κάποιοι είχαν πάρει το αυτοκίνητό της και βόλταραν ανενόχλητοι στους δρόμους της Αθήνας. Οταν όμως επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα της Δευτέρας και είδε πως το αυτοκίνητό της ήταν άφαντο, συγκλονίστηκε. Η παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός είδε τελευταία φορά το τζιπ της στις 16 Ιανουαρίου, καθώς τις δύο τελευταίες μέρες κινούταν με το δεύτερο μικρότερο αυτοκίνητό της, που τη βολεύει καλύτερα για τις μετακινήσεις της μέσα στην πόλη. Οταν χθες τα ξημερώματα πήγε στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της, προς μεγάλη της έκπληξη διαπίστωσε ότι το μαύρο τζιπ μάρκας BMW X3 είχε κάνει φτερά.
Οι αστυνομικές αρχές, αφού έκαναν τις απαραίτητες έρευνες και πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα από το χώρο δεν διαπίστωσαν διάρρηξη, παρά μόνο ελαφρά ίχνη έρευνας στα συρτάρια, από τα οποία έλειπαν κοσμήματα και μερικά χρήματα. Τα γεγονότα δείχνουν πως οι δράστες μπήκαν σαν κύριοι μέσα στο σπίτι της Ναταλίας Γερμανού, έψαξαν με την ησυχία τους για αντικείμενα πολύτιμης αξίας, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και έφυγαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS