24.11.09

ΟΣΦΠ: Πάρε το «διπλό»!



Την ευκαιρία να προκριθεί από σήμερα στους «16» του Champions League θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άλκμααρ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το πρώτο «διπλό» σε ματς...
μεγάλης δυσκολίας στην Ευρώπη, ύστερα από δύο χρόνια (αν και στην προκριματική φάση της διοργάνωσης o Oλυμπιακός είχε φύγει ως νικητής από τις έδρες της Σλόβαν Μπρατισλάβας και της Σερίφ Τιρασπόλ).

Παρόλα αυτά, οι τελευταίες εμφανίσεις των Πειραιωτών δεν πείθουν ότι μπορούν κάνουν σήμερα την υπέρβαση και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τρίτη φορά στην ιστορία τους. Οι λόγοι είναι δύο: ο πρώτος είναι ότι μετρούν μία νίκη στους τελευταίες πέντε αγώνες και ο δεύτερος είναι τα προβλήματα τραυματισμών που δεν έχουν σταματήσει να ταλαιπωρούν την ομάδα. Κόντρα στις αντιξοότητες, ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ πιθανότατα θα υπάρξει και τρίτη, την τελευταία αγωνιστική στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στην Άρσεναλ, η οποία απόψε φιλοξενεί τη Σταντάρ Λιέγης.
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS