23.11.09

Βιολογικά προφυλακτικά!


Αφού το βιολογικά προϊόντα έχουν αρχίσει να κατακλύζουν την παγκόσμια αγορά σε όλους τους τομείς ήταν απλά θέμα χρόνου να κάνουν την εμφάνισή τους και σε προφυλακτικά. Μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς πως ήδη έχουν κυκλοφορήσει διάφορα sex toys τότε τα «πράσινα» προφυλακτικά δεν «ξενίζουν» κανέναν.


Αξίζει να σημειωθεί πως η οικολογική ανησυχία γύρω από τα προφυλακτικά είχε ξεκινήσει πριν από μερικά χρόνια στην Σουηδία και την RFSU. Η εν λόγω Ένωση για τη σεξουαλική εκπαίδευση είχε ασχοληθεί με την παραγωγή «φυσικών» προφυλακτικών.
Η RFSU υπόσχεται πως θα είναι αποκλειστικά από αγνό φυτικό λατέξ και εν αντιθέσει με τα μέχρι σήμερα δημοφιλή προφυλακτικά τα προϊόντα της εταιρείας δεν θα περιέχουν χημικές ουσίες παρά μόνο φυτικές.


Παραλλήλως, η French Letter παράγει από πέρυσι προφυλακτικά που χρησιμοποιούν ως πρώτη ύλη καουτσούκ από τη Νότια Ασία και διατίθενται σε μικρά σακουλάκια που θα μπορούσαν κάλλιστα να θυμίζουν φακελάκια για τσάι. Σύμφωνα με τον Μάρτιν Μπάκλεϊ, διευθυντή της εταιρείας, τα εν λόγω προφυλακτικά απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες που «ντρέπονται» περισσότερο εν συγκρίσει με τους άντρες.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS