19.11.09

Τα όργια στο νοσοκομείο γίνονταν στις εφημερίες!


Οι περιπτύξεις τους γίνονταν πάντοτε σε εργάσιμες ώρες, αλλά κυρίως τις νύχτες που το νοσοκομείο δεν εφημέρευε και ο φόρτος εργασίας ήταν σχετικά μικρός. Ανάλογα με τις συνθήκες, αυτοί που συμμετείχαν στα όργια άφηναν...



τη δουλειά τους και συγκεντρώνονταν είτε σε γραφεία γιατρών που δεν εργάζονταν εκείνες τις ώρες είτε σε κενούς θαλάμους, χωρίς να τους πτοεί το γεγονός ότι σε μικρή απόσταση νοσηλεύονταν ασθενείς ή κινούνταν συγγενείς!

Το σχήμα ήταν διαφορετικό κάθε φορά, μια και σπάνια εργάζονταν όλοι ταυτόχρονα. Είναι ελάχιστες, όμως, οι φορές που ένα και μόνο ζευγάρι αποσυρόταν στα ενδότερα για να απολαύσει μοναδικές στιγμές έντασης και πάθους… Συνήθως στα σκοτεινά δωμάτια του νοσοκομείου συγκεντρώνονταν τουλάχιστον τρία άτομα και ποτέ όλα του ίδιου φύλου!

Ως εγκέφαλος των αυτοσχέδιων πάρτι, στα οποία χρησιμοποιούνταν και σεξουαλικά βοηθήματα, φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία της νοσηλεύτριας ένας από τους ουρολόγους του νοσοκομείου. Οπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο συγκεκριμένος γιατρός επέλεγε πάντοτε τα απόμερα σημεία του νοσοκομείου όπου θα συναντιούνταν οι πρωταγωνιστές των ομαδικών οργίων.

Αυτόν ακριβώς καταγγέλλει στη μήνυσή της η αγανακτισμένη άλλοτε ερωτική σύντροφος ως τον άνθρωπο που βιντεοσκοπούσε τις περιπέτειές τους -κρυφά από τις γυναίκες που συμμετείχαν- και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του! Μάλιστα, ζητάει από την Εισαγγελία να διατάξει την κατάσχεση όλων των DVD που έχει στην κατοχή του, καθώς θεωρεί βέβαιο ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από το ένα που η ίδια παρακολούθησε.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αναγνώστες

GreekBloggers.com Get more followers SYNC BLOGS